Portada llibre Batecs de Llum

Batecs de llum

GUIA DE SANACIÓ ESPIRITUAL

Autora: M.Àngels Herrero

LLIBRE DISPONIBLE PER COMANDA ONLINE (no és Amazon) – O sota comanda a la teva llibreria de confiança.

19,95€

Si vols, també està disponible a Amazon

Des de la perspectiva integrada de constel·lacions familiars, vides passades i la capacitat mèdium

«Com sanar la partida primerenca d’un nadó o un avortament?», «Què succeeix amb les seves ànimes?», «Per què sento desolació des de llavors?», «Jo no sento res, és això un problema?».

«Creia que era quelcom sense conseqüències. No sé si em podré perdonar mai», «Va estar aquí, però, quan va marxar, es va emportar una part de nosaltres», «Han passat 20 anys i encara em dol», «Als joves ens diuen que és fàcil, que avortem, però ningú ens ajuda a sanar després», «La pitjor decisió de la meva vida, en avortar tinc un buit que res l’omple, sento una culpa terrible. Vaig creure que oblidar-ho i no pensar-hi em serviria d’alguna cosa, però no em serveix pas per res».

Homes i dones que han viscut un avortament o la partida primerenca d’un bebè s’adonen, tard o d’hora, que les seves vides han canviat completament des de llavors. Davant d’un passat que ja no és a les seves mans, la qüestió ara és què fer? com sanar allò que s’ha viscut?

A través de les comprensions espirituals i de les meditacions, l’autora guiarà a tots els implicats perquè aconsegueixin de nou l’equilibri, la pau i l’ordre amb el que han viscut, en sintonia amb la vida, de tal manera que, tant les ànimes en aquest costat del vel com les que van creuar a l’altre costat, ara puguin seguir, alliberades, amb els seus respectius destins.

Autora: M.Àngels Herrero
Pàgines: 362
Mida:  15 x 22 cm
ISBN: 9-788412-304121

Despeses d’enviament
Les locals pròpies de cada país o regió on l’editorial té serveis d’impressió (el llibre s’imprimeix sota comanda segons ubicació). També pots encarregar-lo a la teva llibreria de confiança perquè te’l portin.