Batecs de llum

GUIA DE SANACIÓ ESPIRITUAL

Aquests són els enllaços per la teva comanda online. (També pots encarregar el llibre a la teva llibreria de confiança).

Si no pots demanar-lo a través de l’editorial, en breu estarà també disponible a Amazon

Des de la perspectiva integrada de constel·lacions familiars, vides passades i la capacitat mèdium

«Com sanar un avortament?», «Què succeeix amb l’ànima dels bebès avortats o que han traspassat aviat?», «Per què sento desolació des de llavors?», «Jo no sento res, és això un problema?».

«Creia que era quelcom sense conseqüències. No sé si em podré perdonar mai», «Va estar aquí, però, quan va marxar, es va emportar una part de nosaltres», «Han passat 20 anys i encara em dol», «Als joves ens diuen que és fàcil, que avortem, però ningú ens ajuda a sanar després», «La pitjor decisió de la meva vida, en avortar tinc un buit que res l’omple, sento una culpa terrible. Vaig creure que oblidar-ho i no pensar-hi em serviria d’alguna cosa, però no em serveix pas per res».

Homes i dones que han viscut un avortament o la partida primerenca d’un bebè s’adonen, tard o d’hora, que les seves vides han canviat completament des de llavors. Enfront d’un passat que ja no és a les seves mans, la qüestió ara és què fer? com sanar el que s’ha viscut?

A través de les comprensions espirituals i de les meditacions, l’autora guiarà a tots els implicats perquè aconsegueixin de nou l’equilibri, la pau i l’ordre amb el que han viscut, en sintonia amb la vida, de tal manera que, tant les ànimes en aquest costat del vel com les que van creuar a l’altre costat, ara puguin seguir, alliberades, amb els seus respectius destins.

Autora: M.Àngels Herrero
Páginas: 362
Tamaño:  15 x 22 cm
ISBN: 9-788412-304121

Quan costen les despeses d’enviament?
Les despeses d’enviament són les locals pròpies de cada país o regió ja que l’editorial té serveis d’impressió a cadascun dels països que apareixen als enllaços, és a dir, els llibres s’imprimeixen sota demanda segons ubicació. També pots encarregar-lo a la teva llibreria de confiança perquè te’l portin.

Només en el cas que no resideixis en aquestes ubicacions, és que et suggeriria de comprar-lo per Amazon.