Presentació llibres Amar sin Impedimentos i Bebés de luz/Batecs de llum

Arenys de Mar, Nov 2023

He tingut l’honor de presentar els meus llibres “Amar Sin Impedimentos” i “Bebés de luz / Batecs de Llum”, escrits des de les perspectives de les constel·lacions familiars, les vides passades i la mediumnitat, i com les diferents vivències ens impacten significativament en les nostres relacions i en el present que vivim.

A “Amar Sin Impedimentos”, m’endinso en l’essència mateixa de les constel·lacions familiars, desxifrant les complexitats de les nostres connexions familiars i com aquestes influeixen en la nostra capacitat d’estimar de manera plena i sense restriccions.

A “Bebés de luz / Batecs de Llum”, exploro profundament com la interrupció de l’embaràs i la pèrdua de nadons impacten les nostres vides. A més, ofereixo un camí de reparació espiritual que busca sanar les ferides emocionals i obrir un espai per a la renovació i la restauració de la pau interior.

Aquests escrits són un testimoni del meu viatge d’autodescobriment, i el meu desig és que també inspirin altres a explorar les capes més profundes del seu ésser.

Gràcies per ser part d’aquest viatge! 🌟✨

>> Podeu accedir al video sencer AQUI

#AmarSinImpedimentos #BebésDeLuz #BatecsDeLlum #Constel·lacionsFamiliars #VidesPassades #Mediumnitat #Autoexploració #PresentacióDeLlibres #Sanacióespiritual #Autoconeixement @_laFosforera