Firmeza

Feia un parell de dies que em va venir aquesta imatge al cap, amb els colors exactes. No desapareixia de la meva ment, així que el 11-10-2019 la vaig dibuixar, sense saber-ne el significat i sense que m’agradés. Avui, dilluns 14 d’octubre del 2019, ja sé què significa: surt publicada la sentència del #procés català en contra dels polítics que van permetre que votéssim l’1 d’octubre del 2017, en Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Dolors Bassa, Raül Romeva, Jordi Turull, Josep Rull, la presidenta del Parlament de Catalunya, na Carme Forcadell així com els dos líders de les entitats civils, en Jordi Cuixart i en Jordi Sánchez.

#nosurrender #nopassaran #catalunya #spainisafasciststate #freepoliticalprisoners

Hi ha una densitat que és aturada amb gran fermesa. La densitat i negror són forts en la superfície encara que per sota es dilueixen, mostra de la debilitat que ho fonamenta.

Les línies verticals transmeten la fortalesa del “no passaran”. Fermesa que pot ser dolorosa i costar sang. La segona línia de fermesa és encara més forta que la primera.

Darrere dels cops, darrere de la sang, vénen brots verds.

És aplicable al que vulguis, qualsevol situació que requereixi fermesa.

La fermesa no serà derruïda.

Encara hi ha més…

El cos està contret i amb tensió a l’observar el dibuix. Està ferm. En canvi, potser apareix un lleuger somriure en avançar que pots veure girant el dibuix 90 graus a la dreta. Hi ha una dolça llibertat amagada.

Gaudeix!